Teaser de Veritas online!

Ja hem produït el teaser de Veritas, el nou curtmetratge de JUANDESAFINADO PRODUCCIONS. El podeu veure en el següent enllaç a la pàgina web de la pel·lícula: VERITASFILM. La web ha estat feta per Tag24.

Aquest teaser és una mostra del que serà el curtmetratge que rodarem al mes de Juny en diverses localitzacions com Reus, Tarragona y el Desert de Los Monegros (finalment la opció de rodar a Las Bardenas Reales de Navarra ha estat desestimada degut als nombrosos impediments que hem tingut amb l’òrgan gestor de l’espai i el seu afany de recaptació, que ens demanaven una suma desorbitant per cada dia de rodatge. A Los Monegros ens han obert les portes i col.laboraran amb nosaltres amb molt de gust).

En aquesta petita escena hi han participat la Patrícia Bargalló com a Jo, en Carles Bigorra com a Pablo i l’Aitor Vitoria com a Dimitri.

Els maquillatges han estat realitzats per la Jes Capdevila i l’Alexandra Alcañiz de This is make up. Aquí teniu la seva web, per si us convé alguna cosa: THISISMAKEUP

Bé, esperem que us agradi i si voleu seguir el desenvolupament del projecte us podeu unir al grup del facebook de Veritas

 

Envia un comentari

Juandesafinado Produccions se’n va a l’Africa.

Aquesta setmana estarem a Africa enregistrant imatges per a la producció dels vídeos per a la web de Cashew internacional de pròxima renovació i que es basarà en aquests vídeos per a la seva nova imatge. Viatjarem a Burkina Faso i Ghana per visitar plantacions i fàbriques de fruits secs. Els seus treballadors i responsables seran els protagonistes d’aquest nou treball i, com no, Àfrica en si mateixa ens donarà un marc incomparable per a tot el conjunt.

Cashew International

Envia un comentari

La Fundació Gala-Dalí aposta pel documental Happening Dalí de Juandesafinado Produccions.

Com ja sabeu Tv3 es va unir a Juandesafinado produccions en la producció del nou documental que estem preparant sobre la figura del Dalí performer. Ara, la Fundació Gala-Dalí s’ha sumat al projecte. La cosa es posa cada cop més interessant i això ens motiva a seguir treballant en aquest projecte que estem segur que us agradarà a tots.

Envia un comentari

L’aplicació “Claqueta” desenvolupada per Tag24 i Juandesafinado produccions triomfa a l’Apple Store!

Després d’un mes a l’store d’Apple l’aplicació “CLAQUETA” ha estat descarregada més de 6000 vegades per usuaris de tot el món, España, E.E.U.U, Mèxic i Brasil són els països on s’ha descarregat més cops. Estem molt contents de que la nostra app hagi funcionat tant bé i estem pensant en algunes novetats per a una segona versió de la app i en algunes altres coses en referència a dispositius mòbils de les que us en parlarem ben aviat.

Aquí teniu l’enllaç per si us la voleu descarregar, és GRATIS

 

Envia un comentari

Sants i diables, una pel.lícula documental de Juandesafinado produccions

No podem parar, les inquietuds del nostre equip són un contínuum que ens arrossega sense poder fer-hi res. Un nou projecte nascut de Juandesafinado produccions entra en pre-producció aquest any, un pel·lícula documental que anomenem “Sants i diables”. Us deixem en exclusiva aquest primer teaser del que serà la pel·lícula que esperem produir al llarg del 2012. Us anirem donant més noticies a mida que avancem..

 

Envia un comentari

Tv3 entra en co-producció amb Juandesafinado produccions

La promesa de Dalí ja té un nou co-productor, Tv3 ha entrat al projecte d’aquest documental que cada cop promet més. Pedro Nogales i Maria Roig estan desenvolupant una tasca espectacular a nivell de documentació trobant veritables tresors en imatges d’arxiu de Salvador Dalí, moltes d’elles son imatges inèdites, així que esperem donar-vos moltíssimes sorpreses en breu. Sant Suárez s’ha sumat també al projecte com a co-guionista amb Jesús Llungueras, el director. Estem molt contents de poder comptar amb un professional de la seva valúa i que, a més, és de casa nostra.
Podeu seguir l’evolució d’aquest documental a: La promesa de Dalí al facebook

Envia un comentari

Finalitzada la producció audiovisual de Carmela, Lilí, Amanda.

A la secció d’espectacles/enregistraments ja podeu veure el tràiler del nou espectacle de MARLA PRODUCCIONS per a qui hem enregistrat i editat el musical Carmela, Lilí, Amanda.
Un espectacle d’actrius que nuen la seva veu, teixint un fil musical íntegrament a capella, per fer un homenatge, possiblement una carícia, a una generació de dones que encara lluita per perpetuar la memòria d’un segle.
El musical està dirigit pel tarragoní Marc Chornet i interpretat per Isabel Soriano, Noèlia Pérez i Neus Pàmies.
A nosaltres ens va agradar molt, si en teniu l’oportunitat us recomaneu que l’aneu a veure!

Envia un comentari

Bon Nadal i Feliç 2012

Des de JUANDESAFINADO PRODUCCIONS us desitgem unes Bones Festes i un Feliç 2012! Esperem que disfruteu d’aquestes dates amb els vostres i que l’any que bé ens ho puguem passar tant bé o millor que aquest!

Envia un comentari

Clownic a Juandesafinado Produccions

 

Acabem de produir l’enregistrament  i muntatge del nou espectacle còmic-teatral de CLOWNIC: TICKET.

CLOWNIC és una companyia del TRICICLE que porta molts anys representant els seus espectacles arreu del món. TICKET, però, és el seu primer espectacle propi que ells mateixos han creat i produït. El seu lema “un riure cada 10 segons” queda patent en aquest tràiler que els hem produït.

Estem especialment contents ja que en Gerard Domènech ha entrat a la companyia i aquest és el seu primer espectacle amb ells!

Apa! A riure!

 

Envia un comentari

La producció per a Joan Martí-Frasquier finalitzada

PIMPIN de JacobTV i OXYTON de Christophe Havel componen la nova producció que JUANDESAFINADO PRODUCCIONS ha realitzat per al músic saxofonista Joan Martí-Frasquier. Aquestes dues peces musicals que nosaltres hem interpretat visualment en un format de sessió d’estudi anomenat SESSIONS formaran part del repertori del nou projecte de Joan Martí-Frasquier que promet ésser molt interessant. Aquesta producció és per a ell una pre-producció de l’espectacle que està preparant, una manera d’investigar les noves tendències de la música per a saxòfon a partir de compositors actuals.

Aquí teniu PIMPIN de Jacob TV, una crítica a la prostitució als Estat Units.

 

Envia un comentari

El rodatge de “Veritas” s’emplaça a la primavera de 2012

Degut a alguns canvis en la producció del curtmetratge Veritas que Juandesafinado produccions esta preparant , el rodatge d’aquest s’ha emplaçat a la primavera del 2012. El motiu més important és la incompatibilitat de l’hivern amb el guió, així que esperarem a que faci més bon temps per a filmar a Las Bardenas Reales, localització que a l’hivern es troba sota la neu..

Per tal de no perdre el temps i aprofitar aquest “impàs”, s’ha refet el guió i s’ha millorat per a que gaudiu en un futur d’uns 20 minuts que no us deixaran indiferents.

 

Envia un comentari

Finalitzat el teaser de “La promesa de Dalí”

Fa una setmana vam acabar el teaser del documental La promesa de Dalí. La producció d’aquest ens va portar a diverses localitzacions de Tarragona i Barcelona, on vam entrevistar testimonis de la Performance de Dalí. També vam tenir el gust d’entrevistar Marcel.lí Antúnez, conegut performer català que ens va parlar d’aquesta disciplina artística i de les aportacions de Dalí al món de les performances tal i com les coneixem avui.

Esperem començar la producció d’aquest documental a començaments de l’any vinent.. i en tenim moltes ganes. Aquí teniu la pagina del facebook de “La promesa de Dalí”, on hi podreu trobar més informació del que està passant en aquesta producció.

Envia un comentari

Nova promoció ant-crisi per a grups de teatre amateur i professional

Des de Juandesafinado produccions pensem que en moments de crisi és quan més s’ha d’invertir en la promoció dels productes als que una empresa o professionals es dediquen, d’aquesta manera aconseguiran ser visibles en el mercat i obtenir més possibilitats de ser contractats. Donat a la nostra vinculació amb el teatre, hem creat una oferta per als grups de teatre amateurs i professionals per a que puguin mostrar la feina que fan i sobreviure  a la crisi, aquí teniu la promo:

Envia un comentari

Lokus de Llop’s Teatre ja té el seu Dvd

La companyia Llop’s Teatre de Reus ja té al seu poder el DVD amb la gravació i muntatge íntegre del seu nou espectacle teatral LOKUS.  Aquest espectacle, una comèdia força divertida, va ser presentat l’Octubre d’aquest mateix any a Reus i nosaltres el vam gravar amb tres càmeres HD per a poder mostrar amb la màxima fidelitat possible les virtuts d’aquesta companyia de teatre amateur que estan a punt de fer 25 anys!

Aquí teniu l’enllaç al seu grup del facebook!

Envia un comentari

Ja podeu veure l’espot del Festival Internacional Cos 2011

L’espot del festival Internacional COS d’aquest any ha estat produït per JUANDESAFINADO produccions i encarregat pel CAER (Centre d’Arts Escèniques de Reus). Hem disfrutat de la col.laboració de Carles Bigorra i Carles Pitarch, que han fet els personatges de Commedia dell’Arte i de l’Aïda Pitarch com a ballarina. El maquillatge de THIS IS MAKE UP, realitzat per la Jess Capdevila, la il.luminació amb els tècnics del Teatre Fortuny de Reus i la càmera de Christophe Sion. Tot plegat guionat i dirigit per Jesús Llungueras. Curiosament en Carles Pitarch sovint darrera la càmera com a part integrant de JUANDESAFINADO produccions s’ha posat aquest cop en una de les seves altres facetes, la d’actor per a donar vida a un dels dos personatges de Commedia dell’Arte.

Podeu veure l’espot a la nostra secció de publicitat. Esperem que us agradi.

Envia un comentari

Comença la producció de “Sessions” de Joan Martí-Frasquier

Comencem la producció de tres peces per al saxofonista Joan Martí-Frasquier amb el títol genèric de “SESSIONS”.  Músic rigorós i implicat amb la música del moment, ha estrenat obres de Ramon Humet, Jesús Rodríguez-Picó, Antoni Sebastià, Sergio Fidemraizer, entre d’altres.

Titulat a Barcelona, amplia la seva formació a França amb Christophe Bois (CRN Bourges), Philippe Braquart (CRR Montpellier) i Damien Royannais (CRR Limoges), obtenint les màximes qualificacions. Primers Premis en concursos nacionals i internacionals de música de cambra. Professor del Conservatori de Reus, compagina la docència amb una intensa activitat com a intèrpret. Concerts per Europa occidental amb grups com SAX 3+1, Sigma Trio, Ensemble Ecume, Orchestre Jeuneuse Musical de la Région Centre, etc.

En Joan ara ens sorprendrà amb dues sessions de gravació als estudis MBG AUDIO de Tarragona on descobrirem el virtuosisme que s’amaga darrera d’aquest músic que ha confiat en nosaltres per a plasmar les seves inquietuds amb imatges.

 

Envia un comentari

Finalitzada la producció del vídeo de presentació de Kammart Ensemble

Ja podeu veure el vídeo de presentació de Kammart Ensemble, una formació orquestral dirigida per Àlex Sansó i formada per musics de primer ordre nacional. El tràiler el trobareu a la secció d’espectacles, a l’apartat d’enregistraments.

Juandesafinado ha posat la seva creativitat al servei d’aquesta formació per a la producció d’aquest tràiler i l’enregistrament de dues peces completes (Siegfried tdyll, de R.Wagner i Kammersymphonie, Op.9 de A.Schönberg).

La filmació es va realitzar a l’auditori de CATALUNYACAIXA de Tarragona. Esperem que us agradi.

Podeu seguir KAMMART ENSEMBLE al seu grup del facebook

Envia un comentari

Un dia per a rodar el tràiler d’Animalarium

Dimarts 6 de Setembre durem a terme el rodatge del tràiler d’ANIMALARIUM, una sèrie eduactiva en clau d’humor i molt artesanal que ens ha portat a treballar amb la Companyia d’Espectacles Pa Sucat i amb en Lluís Graells. El projecte tracta de dos exploradors que es dediquen a viatjar per tota Catalunya per mostrar-nos els animals i els paratges més bonics del nostre País. Per a aquest tràiler ens desplaçarem a Capafonts, Valls i altres localitzacions i coneixerem animals com La Gineta, el cranc de riu o el llop.. Per tots és coneguda la destresa i professionalitat de Pa Sucat per a la creació i manipulació de titelles, només us podem dir (de moment) que aquest fet és clau en la sèrie. Han col.laborat en el guió en Santi Suàrez i en Gerard Domènech. Esperem que agradi i puguem fer la sèrie!

Envia un comentari

Gerard Domènech tanca l’elenc d’actors del curtmetratge “Veritas”

Gerard Domènech, actor i amic de fa molts anys. Es podria dir que ens hem fet grans junts, i quan dic grans no parlo només de l’edat. Vam començar junts aquest viatge tan emocionant i alhora tan difícil que és el món de l’art, la creativitat, la ficció, el teatre, el cinema.. Han passat uns quants anys del rodatge del meu primer curt, “SOMBRAS” (2000), en aquells temps anava jo sol amb la càmera i encara no coneixia a en Carles Pitarch, que estava per Barcelona estudiant. Jo estava fent el curs d’iniciació al cinema digital que va impartir Bigas Luna a Reus i hem vaig decidir a fer un curt, simple i amb els medis més mínims que us pugueu imaginar. Amb en Gerard érem amics des dels 16 anys, des dels temps en que jo tocava amb un grupet d’adolescents que es deia OIDÀ música pop en català per allà l’any 1993 (com passa el temps..) i que ells i els seus amics venien a escoltar als assaigs. Així doncs, li vaig proposar a en Gerard que fos el protagonista del meu curt, ell va acceptar i amb l’ajuda d’en Juan Mateo i el Gerard Marsal, vam gravar una peça que, vista en la perspectiva del temps, m’encanta. Més que res és un record d’un moment, un record de les primeres passes, encara que gràcies a aquell curtmetratge vaig poder treballar amb Antonia Bird a Londres en una pel·lícula per a la televisió britànica, REHAB (2002). El que jo no sabia llavors, i crec que en Gerard tampoc, és que cap dels dos no abandonaríem mai més aquella il·lusió. Hem crescut, i en Gerard s’ha convertit en un actor amb carisma, polit i disciplinat, i afortunadament, encara conserva el seu humor i bon caràcter. Jo vaig conèixer en Carles Pitarch i vam fundar JUANDESAFINADO produccions, probablement una de les millor coses que faré a la vida. I ara, tots junts podrem abocar els coneixements, l’experiència i l’esforç de tots aquests anys en un curtmetratge que duu el nom de “VERITAS”. A nosaltres s’uneixen altres actors com la Patrícia Bargalló, la Ivana Miño, el Carles Bigorra i en Fermí Reixach, i persones addictes a l’art i la creativitat, com en Maurici Dalmau, Gerard Marsal, Christofe Sion, Miguel Àngel Barberan..

Ara, en Gerard interpretarà “X” a “Veritas”, un personatge molt especial, un personatge per a un amic que s’ha convertit en un actoràs, un personatge que brodarà sense cap dubte.

Jesús Llungueras

Envia un comentari

Fermí Reixach, personatge clau a “Veritas”

Fermí Reixach, després de llegir el guió de “VERITAS”, el nou curtmetratge de JUANDESAFINADO PRODUCCIONS ha accedit encantat a participar en aquest donant vida a un personatge molt especial que estem segurs sorprendrà a tots. Estem molt contents que un actor amb una tan dilatada experiència en el món del teatre i el cinema s’apunti al nostre projecte que poc a poc va agafant forma i que a cada passa es fa més gran. El rodatge es farà aquest Octubre amb la col·laboració d’un gran ventall de professionals de la nostra terra.

 

Envia un comentari

Ivana Miño, Laura a “Veritas”

Ivana Miño participarà en el curtmetratge “VERITAS” que estem preparant a JUANDESAFINADO produccions. Després de llegir el guió ha acceptat fer de Laura, la muller d’en Pau (Carles Bigorra). Estem molt contents de que la Ivana s’apunti a l’equip i ja tenim moltes ganes de veure-la en acció davant les nostres càmeres.

Envia un comentari

Un “Trono” a la Sala Trono

Tres dies intensos a la Sala Trono realitzant 30 entrevistes per a l’audiovisual de l’exposició que Juandesafinado Produccions i l’Aula d’investigació de Cinema de la URV us presentarem al febrer de l’any vinent.  El geni Salvador Dalí va visitar la ciutat de Tarragona l’any 1973 en motiu del bimil·lenari de l’estada a la ciutat de l’emperador August. Aquí estem conversant amb Salvador Arimany, històric pastisser tarragoní que va realitzar unes “tartaletes” exclusives dedicades a Dalí.
Envia un comentari

“Uncertain Times” seleccionada al Festival Memorimage 2011

Un treball de la documentalista i col·laboradora nostra, Maria Roig, ha estat seleccionat al Festival Memorimage.

La Maria esta treballant amb nosaltres en l’exposició i el documental “La promesa de Dalí” que en aquests moments es troba en producció, com ja us hem comentat anteriorment.

Us convidem a seguir llegint i veure la promo de “Uncertain Times”. Felicitats Maria!

“Uncertain Times” de Maria Roig Alsina.

Javier Bueno va nèixer a Madrid l’any 1883. Va arribar a ser un destacat periodista que va començant en un petit diari anomenat “España Nueva” i va acabar al diari “ABC” des del qual va treballar com a reporter durant la Primera Guerra Mundial. La seva feina va fer que viatgés per tota Europa. Quan finalment va arribar a Ginebra va començar una nova relació amb una jove noia Suïssa. La pel·lícula és un interessant recorregut per la vida de Javier Bueno i alhora un retrat realista de la Europa dels anys 20 i 30.

 

Envia un comentari

La pàgina web de Juandesafinado produccions en ple funcionament

A JUANDESAFINADO PRODUCCIONS estem molt contents de poder compartir amb tots vosaltres els nostres treballs, projectes i il·lusions.

Juntament amb KEMDEFER? (www.kemdefer.com) hem dissenyat la web en la que us trobeu ara mateix. Gracies Joan per la teva feina!

Esperem que gaudiu tant com nosaltres hem gaudit fent tot el que trobareu aquí,  navegant per la web.

En aquest blog us explicarem el que estem fent, els nous projectes, anècdotes i moltes més coses del nostre dia a dia.

L’Equip de JUANDESAFINADO PRODUCCIONS

 

Envia un comentari

Polzet estarà aquesta tardor al TNC

POLZET, el muntatge de la Companyia d’espectacle PA SUCAT, estarà aquesta tardor al Teatre Nacional de Catalunya. JUANDESAFINADO PRODUCCIONS ha realitzat la producció de les projeccions per a aquest espectacle. Us convidem a tots a que aneu a veure-la, us encantarà!

 

Envia un comentari