Serveis

Juandesafinado produccions t’ofereix un àmpli ventall de professionals en el món audiovisual, tècnic i creatiu. Així doncs, pots realitzar el teu projecte des de la  seva creació fins a l’obtenció del producte acabat en format físic o digital, passant per tots el procès de desenvolupament i producció.

Serveis creatius:

.- Escritura de guió: Disposem de guionistes professionals en qualsevol àmbit de l’audiovisual, televisió, publicitat, corporatiu, còmic, ficció, etc..

.- Realizadors/director: Responsabilitat i innovació és el que et podem oferir en el teu projecte, i ells se n’encarreguen personalment.

.- Composició i gravació de bandes sonores: Compositors de tots el gèneres musicals estan a la teva disposició per a crear la música que acompanyarà les imatges del teu projecte. Bandes, grups, orquestres i ensembles disposats a reflectir amb els seus instrument allò que vulguis transmetre tant tú com la teva empresa.

.- Estudi de so professional: Els últims aparells i tècnics per a l’enregistrament i el tractament del so a la teva disposició.

.- Edició i muntatge: Professionals de l’edició de vídeo amb la última tecnología i software a les seves mans, es pot fer absolutament tot.

.- 2D i 3D: El teu projecte requereix modelar objectes i integrar-los a vídeo? Cap problema. Els millors professionals en el camp de l’animació per ordinador estan al teu servei.

.- Disseny: Podem donar el look que tu desitgis al teu producte, cartells, flyers, pàgines web, imatge corporativa, dossiers.. qualsevol cosa que necessitis, nosaltres ho podem fer realitat.

Serveis tècnics:

.- Operadors de càmera professionals: Utilitzen tot tipus de càmeres, qualsevol estil i tècnica:  a ombro, trípode, steady cam, mini-grúa, grúa de gran format amb cap calent, càmera submarina, càmera aèria, road-càmera.. allò que vulguis transmetre serà dut a terme amb la màxima fidelitat.

.- Multicàmera i streaming: Podem cobrir qualsevol esdeveniment, espectacle, fòrum, ponència, etc..  editar-lo en directe o en post-producció, emtre’l al mateix espai en pantalles en directe, te’l podem donar en format físic (dvd) o penjar-lo al teu lloc web. El millor de tot és que ho podem emetre en directe per Internet al teu lloc web o a la nostra pròpia web per a que ho vegin tots aquells que tinguin un dispositiu conectat a Internet, ordinador o mòbils.

.- Imatge i ambientació per a events: Disenyem la imatge d’events, fòrums, festivals, mostres, trobades, etc..  a partir de projeccions audiovisuals. Podem donar a la teva plataforma l’estil i l’ambient que tu vulguis.

.- Servei de traducció i subtitulació: Podem traduïr els teus vídeos a qualsevol idioma i subtitular-los per a que arribin al màxim de públic possible o als teus clients extrangers.

.- Doblaje i veus en off: Professionals del doblatje donaràn el tò precís al teu producte o projecte.

Els comentaris estan tancats.